web counter
7x7 Afslank Receptenboek Review: De Ideale Oplossing?
7x7 afslank receptenboek

7×7 Afslank Receptenboek Review: De Ideale Oplossing?

Wil jij beginnen aan je laatste dieet ooit? Dan is het 7×7 afslank receptenboek misschien wel iets voor jou. Tenminste, als je Jasper Alblas moet geloven, de schrijver van dit boek.

Hij belooft je namelijk 2 kilo gewichtsverlies per week, als je doet wat hij je adviseert. Hij heeft het dan niet over 2 kilo gewichtsverlies inclusief spiermassa en vocht, maar 2 kilo puur vet!

Klinkt jou dat als muziek in de oren? Mij in ieder geval wel. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan om te testen of het 7×7 Afslank Receptenboek wel echt nakomt wat het beloofd en ga ik dieper in op de afvalmethode van Jasper Alblas. Wil je korting op het 7×7 Afslank Receptenboek? Klik hier!

Wie is de schrijver Jasper Alblas?

Er komen nog altijd meer en meer diëten en afvalmethodes bij, terwijl we gemiddeld gezien alleen maar dikker worden. Dit komt grotendeels doordat onze omgeving steeds ongezonder wordt, maar ook omdat we diëten volgen die je alleen maar verder van je doel brengen.

Ik heb het dan over diëten die zijn gebaseerd op halve wetenschappelijk waarheden. Ze kijken niet naar het hele plaatje en laten jou dus ook daardoor niet afvallen.

Kortom, deze diëten zijn overgehypt en vooral bedoeld om zoveel mogelijk geld te verdienen. De vraag is nu: behoort Jasper Alblas ook tot dit rijtje?

Laat ik eerst eens iets over Jasper Alblas vertellen.

Hij omschrijft zichzelf als een hele normale jongen, maar daarmee doet Jasper zich eigenlijk wel wat tekort, want voor een hele normale jongen is zijn kennis over afvallen toch bijzonder groot.

Alle informatie die te vinden is in zijn boek, hebben een hoog niveau en zijn gebaseerd op diepgaand onderzoek en jarenlange ervaring. Zeer complexe wetenschappelijke studies van vooraanstaande (Amerikaanse) onderzoeksinstituten en universiteiten maken regelmatig deel uit van hoe Jasper Alblas zijn visie ziet voor succesvol afvallen.

Als ik eerlijk ben, dan weet hij ook absoluut het één en ander van marketing, maar dat betekent niet dat zijn passie en kennis over gezond eten en succesvol afvallen daardoor minder is. Integendeel!

Wat mij voornamelijk aanspreekt van Jasper Alblas is dat hij zich echt heeft verdiept in hoe slecht bepaalde vetten of koolhydraten nou eigenlijk zijn.

Hij is bijvoorbeeld een tegenstander van margarine, terwijl de meeste mensen denken dat dit juist gezonder is dan roomboter. Niet alleen Jasper Alblas is een tegenstander van margarine, ook blijkt dit uit steeds meer onderzoeken. Dit product is namelijk slechts één verbinding verwijderd van plastic en volledig fabrieksmatig. Mede daarom adviseert hij je om juist margarine te vermijden, maar wel meer andere vetten te gaan eten. In zijn boek vertelt hij precies welke dat dan zijn.

Ook kan hij verschil goed uitleggen tussen de langzame en de snelle koolhydraten, zodat je geen koolhydraatarm dieet hoeft te volgen, maar je kan focussen op voeding met alleen goede koolhydraten.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Echt 8 kilo per maand afvallen met het 7×7 Afslank Receptenboek?

Om er achter te komen of Jasper zijn beloftes waar kan maken, ben ik opzoek gegaan naar mensen die ervaringen hebben met het 7×7 afslank receptenboek. Hieruit bleek dat zij uitermate positief waren en kregen we de indruk dat het 7×7 afslank receptenboek waarmaakt wat het belooft.

Alleen daar wou ik het niet bij laten. Voordat ik een review ging schrijven over het 7×7 afslank receptenboek, wilde ik eerst zelf gaan testen of het de methode van Jasper Alblas echt helpt om slanker en gezonder te worden.

Vandaar dat ik het 7×7 afslank receptenboek zelf heb aangeschaft en zorgvuldig bestudeerd heb. Ik moet zeggen dat ik vaker goede boeken heb gelezen over gezonde voeding en afvallen, maar van het 7×7 Afslank Receptenboek was ik erg onder de indruk. Om eerlijk te zijn, heb ik nog niet eerder een boek gelezen die zo goed de relatie legt tussen gezonde voeding, gewoontes en afvallen. leaderboard-468x60.jpg Jasper heeft niet alleen volledig door hoe het technische proces van afvallen in elkaar steekt, maar hij weet het vooral ontzettend toegankelijk en makkelijk te presenteren zodat afvallen veel makkelijker wordt gemaakt dan je je kan voorstellen.

Met alle wetenschappelijke onderzoeken is het inmiddels geen geheim meer hoe het komt dat je te zwaar bent geworden en hoe je weer slank kan worden. De uitdaging zit hem dan ook om deze kennis te verweven met een leuke, aangename, niet te extreme en makkelijke levens- en voedingsstijl die iedereen, dus ook jij en ik, kunnen toepassen. Zijn adviezen zijn gewoon erg praktisch en goed haalbaar.

Ga je hierdoor nou ook echt 8 kilo per maand afvallen?

Als jij het 7×7 afslank receptenboek ook echt gaat lezen en deze kennis gaat toepassen, dan zeg ik ja! Alleen zit daar wel de uitdaging.

Uiteraard zal je even de tijd moeten nemen om het boek serieus te gaan lezen. Eenmaal hiermee begonnen, dan zal je merken dat het leuk wordt om met zijn methode bezig te zijn. Waarom? Je gaat snappen hoe je lichaam in elkaar zit en hoe je gezonde voeding kan herkennen. De puzzelstukjes vallen eindelijk op zijn plek!

Helaas is het in de praktijk nagenoeg onmogelijk om met 97% van de diëten en afslankmethodes blijvend gewichtsverlies te realiseren. Anders was je waarschijnlijk dit nu niet aan het lezen. Hoe pijnlijk die constatering misschien ook is, gelukkig kan je het heft zelf in handen nemen!

3 redenen waarom het 7×7 afslank receptenboek werkt

Er zijn meerdere redenen waarom het 7×7 afslank receptenboek wel werkt en tot blijvend gewichtsverlies leidt. Ik zal je de 3 belangrijkste geven:

1. Geen tijdelijk dieet Het 7×7 afslank receptenboek is geen crash dieet, waarbij je slechts tijdelijke een verandering teweegbrengt. De adviezen uit het 7×7 afslank receptenboek, kan je voor de rest van je leven blijven volgen. Dat is even wat anders dan tijdelijk één of ander wonderdieet volgen, waarmee je snel kan afvallen. Bij zo’n crash dieet moet je vroeg of laat weer stoppen, omdat je het niet volhoudt en erg ongezond is. Uiteindelijk kom je weer aan en ben je weer terug bij af.

Doordat je de adviezen uit dit boek eindeloos kan blijven volgen, krijgt je lichaam geen kans om weer aan te komen. Eigenlijk is het 7×7 afslank receptenboek niet zozeer een dieet, maar een leefstijl!

2. Stabiele bloedsuikerspiegel Het 7×7 afslank receptenboek zorgt ervoor dat je lichaam minder insuline aanmaakt. Insuline wordt door het lichaam aangemaakt om bloedsuikerspiegel stijgingen op te vangen. Ben je op gezond gewicht, dan is dat opzich geen probleem, maar als je wilt afvallen zorgt deze hoeveelheid insuline voor meer vetopslag.

Aangezien je juist het vet wilt verbranden, zal het receptenboek ervoor zorgen dat de aanmaak van insuline op een laag pitje komt te staan, waardoor je sneller en harder vet kan verbranden.

3. Lekker blijven eten Als je bang bent dat je niet meer lekker kan eten met het 7×7 afslank receptenboek, dan heb je het goed mis. Veel diëten beperken je enorm in wat je mag eten, waardoor het dieet ontzettend saai is en je trek naar lekkere dingen steeds groter wordt. Op de lange termijn zijn deze diëten bijna nooit vol te houden, waardoor je dus ook niet op je streefgewicht kan blijven.

Het receptenboek laat zien dat lekker eten en afvallen heel goed samen kan. Je zal zelfs steeds meer gaan genieten van eten, omdat je kennis gaat maken met gerechten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. En dat allemaal in je eigen keuken. Waarom zou je dan nog stoppen met het 7×7 Afslank Receptenboek?

Klaar voor je laatste dieet?

Wees eens eerlijk naar jezelf. Je overgewicht gaat niet vanzelf weg en nu heb je de motivatie om er iets aan te doen, anders was je niet op internet gaan zoeken naar een werkende afvalmethode. Als je nu geen actie onderneemt zal er voorlopig niets gebeuren. Zonder nu in actie te komen, wordt je misschien alleen maar dikker. Wanneer is het genoeg?

Met het 7×7 afslank receptenboek kan je direct jou gewicht aanpakken en over een maand al 8 kilo lichter zijn. Het enige wat je hoeft te doen is dit boek in huis te halen en de heerlijke gerechten klaar te maken.

Veel gemakkelijker dan dit zal het de komende 10 jaar waarschijnlijk niet worden om tot 8 kilo per maand puur vet te verbranden en dit blijvend eraf te houden. Of besteed je liever honderden euro’s aan peperdure diëten of diëtisten, die je nooit zullen leren wat in dit boek staat?

Persoonlijk vind ik het boek van Jasper wel een erge lage prijs (€ 27,95) hebben, voor hetgeen wat je er voor krijgt. Hopelijk realiseert hij zelf dit voorlopig niet, zodat de prijs voor in ieder geval vandaag nog zo laag zal blijven.

Begin direct met het 7×7 afslank receptenboek! leaderboard-728x90.jpg

Recensie: 7x7 Afslank Receptenboek
 • Gezond
 • Effectief
 • Haalbaar
 • Bewezen
 • Prijs
4.6

Samenvatting

Het 7×7 afslank receptenboek laat je erg veel variëren, waardoor je deze levenslang kan volgen. De voedingsmiddelen die zijn gebruikt, zijn veelal onbewerkt en daardoor erg gezond.

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

7 Reacties
 • Ineke vd Pijpekamp

  20 februari 2015 op 15:53 Beantwoorden

  waar kan ik het boek kopen
  ik bedoel geen download boek maar het echte boek

 • eva

  1 april 2015 op 15:05 Beantwoorden

  waar kan ik het boek kopen
  ik bedoel geen download boek maar het echte boek

  • Laurens Helmstäter

   27 juli 2015 op 10:08 Beantwoorden

   Er bestaat alleen een eBook van het 7×7 afslank receptenboek.

 • Monique

  7 juni 2015 op 08:23 Beantwoorden

  Hoe weet ik dat jij niet Jasper bent, die zichzelf promoot??

 • Laurens Helmstäter

  27 juli 2015 op 10:11 Beantwoorden

  Interessante vraag. Je kan op internet zien dat deze domeinnaam onder mijn naam staat geregistreerd. Verder probeer ik zo integer en onafhankelijk mogelijk te zijn op mijn blog.

 • peter

  7 augustus 2015 op 10:16 Beantwoorden

  Beste Monique,

  online kun je niets checken. Echter kan ik u wel zeggen dat het hele internet werkt op commissie basis en laurens hierin echt niet de enige is.

  @ laurens ziet er netjes uit je kunt altijd contact opnemen.

 • Anouska

  3 januari 2016 op 23:57 Beantwoorden

  Wat kost het per week aan boodschappen als ik het boek aanschaf? Dit kan ik nergens terugvinden namelijk.

Plaats een reactie