web counter
Afvallen In Gezicht: 7 Eenvoudige Tips Voor Een Dun Gezicht
Afvallen in gezicht

Afvallen In Gezicht: 7 Eenvoudige Tips Voor Een Dunner Gezicht

Wat is het eerste waar jij naar kijkt als je iemand ziet? Voor meeste mensen zal dat het gezicht zijn. Dit doet men onder andere om proberen af te lezen wat diegene uitstraalt, maar ook hoe iemand eruitziet.

Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht.

Als je last hebt van overgewicht, komt dit in de meeste gevallen ook tot uiting in het gezicht, wat kan betekenen dat je gezicht niet zo mooi is als je zou willen. In dit artikel zal ik uitleggen hoe je kan afvallen in je gezicht.

Afvallen in gezicht wel mogelijk?

Als je wilt afvallen in gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Net zoals het erg lastig is om voornamelijk buikvet te verbranden.

De ene wordt nou eenmaal eerder dik bij zijn billen of buik, de ander rond zijn armen, heupen, dijen, nek of zelfs in het gezicht. Wordt je steeds dunner, dan zullen bepaalde lichaamsdelen sneller slank worden dan andere lichaamsdelen. Het is dus net waar je aanleg voor hebt.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Hoe kan je dan wel afvallen in gezicht?

De enige echt manier om een slanker gezicht te krijgen, is door in het algeheel vet te gaan verbranden. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen.

Toch had ik dit artikel niet geschreven, als er geen extra tips zouden zijn, die jou op een eenvoudige manier kunnen ondersteunen om je gezicht slanker te krijgen.

7 tips voor afvallen in gezicht

1. Train je gezichtsspieren Als je de spieren van je gezicht traint, zullen deze spieren sterker worden en zal daardoor je gezicht strakker worden. Wist jij dat je gezicht meer dan 50 spieren heeft die je allemaal kan trainen?

Oefeningen die je zou kunnen doen zijn door je mond zo ver mogelijk te trekken naar links en naar rechts. Begin met 10 keer en bouw het op naar 25 keer per dag.

Je kan ook yoga voor je gezicht doen, veel te kauwen op kauwgom of vaak te lachen om je gezichtsspieren te trainen.

2. Drink genoeg water Water zelf zorgt er niet zoveer voor dat je een slanker gezicht krijgt. Maar als je lichaam weet dat er voldoende water in je omgeving is, doordat je per dag 2 liter water drinkt, zal je lichaam minder vocht vasthouden. Dit kan er al snel voor zorgen dat je 1 of 2 kilo lichter bent. Daarnaast werkt water ook reinigend voor je lichaam.

3. Minderen met alcohol Amerikaans onderzoek heeft aangetoond, dat mensen die veel alcohol drinken, een dikker gezicht hebben dan mensen die weinig of geen alcohol drinken. Dit komt vanwege de schadelijke sotffen die in alcohol zitten. Het lichaam wil deze stoffen vooral opslaan in de handen of het gezicht.

4. Sporten Als je een lichame inspanning levert, wordt er endorfine aangemaakt. Naast het feit dat je hierdoor een positief gevoel krijgt, is uit zonderzoek gebleken dat endorfine goed is voor de strakheid van de huid in je gezicht.

5. Houding Door bepaalde houdingen kan het lijken alsof je een dikkere kin of nek hebt. Probeer dus te gaan zitten of staan in een comfortabele houding, waarbij je nek en kin naar beneden gericht zijn.

Als je niet zeker weet of je houding goed is, vraag dan om hulp van een arts of fysiotherapeut.

6. Make-up Met behulp van make-up kan je bepaalde plekken in je gezicht slanker laten lijken.

Je zou de ogen kunnen accentueren, door veel make-up rondom de ogen aan te brengen. Zo wordt de aandacht eerder gericht op de ogen, in plaats van op de vorm van het gezicht. Ook kan je de wimpers langer maken.

Je kan ook donkere blush aanbrengen die iets donkerder is dan de natuurlijke huidskleur. Hierdoor zullen je jukbeenderen duidelijk naar voren komen en lijkt je gezicht slanker.

Het gaat er wel om je gezicht zo natuurlijk mogelijk te laten overkomen.

7. Ander kapsel Een ander soort kapsel zou ervoor kunnen zorgen dat je gezicht dunner lijkt. Dit is voor de meeste mensen een eenvoudige ingreep. Vraag bij je kapper om advies, want deze kan goed beoordelen wat voor kapsel het mooiste bij jou staat.

De ultieme methode voor afvallen in gezicht

Alle tips die je net hebt gelezen zijn een goede ondersteuning om een slanker gezicht te krijgen, maar het belangrijkste blijft altijd nog dat je een gezond gewicht krijgt en behoud.

Probeer daarom niet te gaan diëten, want dan zal je alleen maar tijdelijk gewicht verliezen. Ook wordt je energieniveau en humeur er niet beter op, wat je uiteindelijk ook zal uitstralen naar anderen.

Bestel daarom de gloednieuwe en zeer kwalitatief Afslank Receptenbijbel van Richard Ridder en verbrand al je overtollige lichaamsvet, zonder zware trainingen of ongezond crashdieet. Wat kan je verwachten van dit receptenboek?

 • De nieuwste wetenschappelijke feiten
 • Praktische tips die voor iedereen uitvoerbaar zijn
 • Recepten die je goed verzadigen en simpel te maken zijn

Dat betekent dus geen moeilijke dieetschema’s, geen dure dieetproducten en geen tijdelijke oplossingen meer. Onderneem nu actie en schaf dit eBook aan! Als je het boek nu bestelt, dan kan jij al over een paar minuten eindelijk echt leren hoe jij je lichaam kan geven wat het nodig heeft!

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Tags:

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

8 Reacties
 • melania trump

  30 mei 2017 op 13:48 Beantwoorden

  ik heb een manier om je vingers af te laten vallen,
  speel subway surf en haal elke dag minstens 500000 muntjes doe dit een maand lang en je hebt geen worsten vingers meer dit werkt echt mijn vingers zijn wel een kilo afgevallen ze waren namelijk net zo dik als de pik van trump (ik ben melania trump en ik sta achter dit bericht.)

  • ik

   16 februari 2018 op 15:51 Beantwoorden

   wat een domme reactie

  • Jana

   25 december 2018 op 21:02 Beantwoorden

   Of mss had je het teveel in a foef gestoken eh meid

 • jaja

  10 april 2018 op 22:37 Beantwoorden

  jolo love dis

 • McDonalds

  2 januari 2019 op 12:33 Beantwoorden

  Als je genoeg McDonalds eet val je af want je lichaam word er immuun voor, veel succes! 🙂

 • Jade

  25 mei 2019 op 14:20 Beantwoorden

  Leg elke dag een plakje kaas en uit op je gezicht.
  Hielp heel erg bij mij!

  Groeten Jade xxx

  • Jade

   25 mei 2019 op 14:21 Beantwoorden

   ui** srry voor de typfout x

 • GAY NIBBA

  11 december 2020 op 18:54 Beantwoorden

  KHEB MORGE EXAME VAN WISKUNDE EN KZIT OP DEZE SITE. MASHALLAH

Plaats een reactie