web counter
Wat Is De Beste Afvalmethode / Dieet Programma Van 2014?
Beste afvalmethode

Wat Is De Beste Afvalmethode / Dieet Programma Van 2014?

Je wilt afvallen en zoekt daarom de beste afvalmethode of dieet programma dat er is. Je wilt dat deze afvalmethode aansluit bij jouw wensen en leefstijl. Dat zou toch moeten lukken met de grote hoeveelheid afslankmethodes die er momenteel zijn? Toch maken veel mensen de verkeerde keuze!

Dit komt omdat alle dieet programma’s en afslankmethodes hetzelfde beloven. Namelijk snel, verantwoord en gezond afvallen. Zo lijkt elke afvalmethode wel de beste. Helaas is de praktijk vaak anders en had je gewenst dat je een andere afvalmethode of dieet programma had gekozen!

Daarom heb ik een lijst samengesteld van de 3 beste afvalmethodes  (dieet programma’s) van 2014. Ben je gemotiveerd en kies je één van deze beste afvalmethodes, dan wordt ook voor jou een gezond en slank lichaam mogelijk.

Waarom ik spreek over een afvalmethode en geen dieet?

Wat is dat eigenlijk, een dieet? De definitie van een dieet zegt dat de voeding aan specifieke eisen moet voldoen ten behoeve van een individu. Oftewel, het is een aanpassing in het eet- en voedingspatroon.

De term “dieet” wordt in het algemeen vaak gebruikt als iemand wilt afvallen en daardoor tijdelijk zijn eet- en voedingspatroon moet aanpassen, maar dit begrip is veel breder. Het kan ook betekenen dat iemand wil aankomen, een allergie heeft of vanwege medische redenen anders moet gaan eten.

Om succesvol en blijvend af te vallen, is een aanpassing in het eet- en voedingspatroon uiteraard een must! Alleen hoe hou je dat vol? Wat zijn de valkuilen? En wat is er nog meer belangrijk om te veranderen in jouw leven, om succesvol en blijvend af te vallen?

Het gaat niet alléén om het dieet, maar ook om andere aspecten in het leven, zoals stress, slaap en beweging. Dit alles omschrijft een doordachte aanpak waarmee je succesvol kan afvallen, oftewel een afvalmethode.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

De beste afvalmethodes van 2014

1. Weight Watchers

Het gezicht van Weight Watchers is Angela Groothuizen, maar het programma zelf is ontwikkeld door een heel team van specialisten.

Na het ProPoints systeem van Weight Watchers zelf getest te hebben, kan ik zeggen dat het erg goed in elkaar zit. De perfecte combinatie van de juiste ondersteuning, met daarbij een unieke formule, die constant in ontwikkeling is, zorgt ervoor dat de leden van Weight Watchers, erg effectief aan de slag kunnen om gezond te kunnen afvallen.

Toch is het succes van Weight Watchers ook voor een groot deel afhankelijk van jezelf. Jij moet bepalen wat je eet, jij moet je punten bijhouden en jij bent degene die de keus maakt tussen fastfood of groente.

Weight Watchers geeft je een duidelijk inzicht in hetgeen wat je eet en wanneer je het eet. Door continue met je neus op de feiten te worden gedrukt, merk je al snel dat je vanuit jezelf gezonde en bewuste keuzes gaat maken. Dat zorgt er bij sommige mensen voor dat zij na een tijdje de ondersteuning van Weight Watchers niet meer nodig hebben en genoeg kennis hebben opgedaan, om zelf gezonde keuzes te kunnen maken.

Wat zijn de voor- en nadelen van deze beste afvalmethode:

Voordelen:

 • Je kan direct aan de slag, zonder een boek te lezen
 • Het is erg gemakkelijk
 • De kans op een succesvol resultaat is heel groot

Nadelen:

 • De maandelijkse kosten liggen vrij hoog
 • Het online programma kan lastig te doen zijn, als je onhandig bent met de computer, tablet of smartphone
 • Het is niet voor iedereen erg leerzaam, waardoor de kans op terugval bij stoppen met Weight Watchers vrij hoog is

Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie: Weight Watchers

 

2. Superverbrander Methode

De Superverbrander methode is ontwikkeld door Jesse van der Velde en zijn team.

Jesse van der Velde is een verjongingscoach en heeft al heel wat mensen geholpen met een gezonder, fitter en slanker lijf. Dit jaar heeft hij zijn nieuwste product gelanceerd genaamd Superverbrander Methode.

Deze bestaat uit vier delen. In het eerste deel ga je in op je motivaties voor een gezond gewicht en hoe je je ideale gewicht kunt bereiken. Daarna leer je meer over een goed eetpatroon. Vervolgens wordt het belang van je hormoonhuishouding besproken en als laatste wordt verteld hoe je je ideale gewicht kunt behouden.

Wat je verder hierbij kan verwachten zijn nuttige voedingstips, zoals speciale menu’s en recepten voor de hele dag. Jesse zal je voornamelijk via zijn video’s motiveren om door te blijven gaan met afvallen.

Kortom, het is een intensief coachingsprogramma, die je slanker en gezonder maakt, als je het uiteraard volhoudt.

Wat zijn de voor- en nadelen van deze beste afvalmethode:

Voordelen:

 • Je leert een gezond eet- en voedingspatroon aan te houden
 • Het programma is eenvoudig te volgen
 • De tips en adviezen zijn geschikt en haalbaar voor jong en oud
 • Je krijgt kennis die de meeste mensen nooit zullen hebben

Nadelen:

 • Het boekt bevat geen kant en klaar stappenplan die je gelijk kan opvolgen
 • Je moet het programma aandachtig lezen wat even tijd kost
 • Je moet bereid zijn het roer in je leven om te gooien

Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie: Superverbrander Methode

3. Vet Verbrand Geheimen

Het eBook “Vet Verbrand Geheimen” is ontwikkeld door dieetgoeroe Richard Ridder.

Richard Ridder heeft jaren lang gevochten tegen overgewicht. Door studies te volgen en eigen ervaring is hij door de jaren heen een expert geworden op het gebied van natuurlijk afvallen en gezonde voeding.

Met zijn boek probeert hij je bewust te maken over de grote verleidingen die de voedingsindustrie veroorzaakt heeft. Daarbij leert hij je gezonde voeding te herkennen en helpt hij je met het veranderen van je gewoontes, waardoor je na 2 weken al niet eens meer door hebt dat je bezig bent met afvallen.

Ook zijn boek kan je eigenlijk geen dieet noemen, want er wordt naast een gezond voedingspatroon, veel meer aspecten aangehaald die belangrijk zijn om succesvol te kunnen afvallen.

Het verrassende is dat je geen kant- en klaar plan toegereikt krijgt, maar deze met behulp van het boek zelf zal samenstellen (met de uitbreiding van Vet Verbrand Geheimen krijg je wel een stappenplan). Zo vergt dit programma in de eerste paar weken misschien wat tijd, maar daarna heb je er geen omkijken meer naar en is dit een waardevolle investering voor de rest van je leven.

Wat zijn de voor- en nadelen van deze beste afvalmethode:

Voordelen:

 • Je leert een gezond eet- en voedingspatroon aan te houden voor heel je leven
 • De tips en adviezen zijn geschikt en haalbaar voor jong en oud
 • Je leert zelf een stappenplan te maken met je eigen doelstellingen, waardoor deze methode erg effectief wordt
 • Het boek geeft je kennis die de meeste mensen nooit zullen hebben

Nadelen:

 • Je moet bereid zijn het roer in je leven om te gooien
 • Je moet het boek aandachtig lezen wat even tijd kost

Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie: Vet Verbrand Geheimen

Waarom kiezen voor een afvalmethode i.p.v. een dieet?

Welke beste afvalmethode of dieet programma je ook kiest, hoeveel geld je hier ook aan uit geeft, als je echt aan de slag gaat met één van deze gezonde en beste afvalmethodes, zal het in ieder geval voor de komende 10 jaar je laatste geld zijn dat je uitgeeft aan een dieet programma of afvalmethode.

Je krijgt met deze afvalproducten zoveel te weten, dat je na een tijdje helemaal geen andere afvalmethodes of diëten meer nodig hebt. Je hebt namelijk je eigen afvalmethode gecreëerd en geïmplementeerd in jouw leven, waarmee je niet alleen op gewicht blijft, maar ook je gezondheid weer in eigen hand hebt!

Stop met excuses waarom jij niet zou kunnen afvallen en gezonder worden en begin vandaag nog met 1 van de beste afvalmethodes van 2014:

Weight Watchers
Superverbrander Methode
Vet Verbrand Geheimen

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

Geen Reacties

Plaats een reactie