web counter
Buikspierenoefeningen Voor Thuis (Man & Vrouw) + Schema & Tips
Planking

Hoe Effectief Is Planken / Planking? 5 Beginnersfouten +10 Oefeningen

Planken (of planking) is één van de meest effectieve oefeningen die je kunt doen. Waarom? Omdat dit maar een kleine tijdsinvestering vereist en de kans biedt om substantiële resultaten te behalen in een relatief korte periode.

Toch zijn de meeste claims over planken vrij overdreven. Zo zul je na een 30 dagen planking challenge niet opeens een overduidelijke sixpack hebben. Daar is wel wat meer voor nodig dan een maand lang een paar minuten per dag jezelf in de plank houding zetten.

Hoe effectief planken is zal ik je uitgebreid uitleggen in dit artikel. Ook beschrijf ik de 5 meest gemaakte beginnersfouten, krijg je 10 verschillende plank oefeningen te zien en krijg je nog meer tips over het krijgen van een plattere buik en een sixpack.

LEES MEER
1
Buikvet wegtrainen

Buikvet Wegtrainen: 8 Effectieve Oefeningen & 4 Voedingsadviezen

Buikvet wegtrainen vraagt veel discipline. Het vet rondom de buik is namelijk één van de moeilijkste soorten vet om weg te krijgen. Zelfs als je een gezond gewicht hebt, kan een sixpack nog een lange weg te gaan zijn.

Gelukkig is het ook niet nodig om een buik als een topsporter te hebben voor een goede gezondheid. Wel verlaag je het risico op welvaartsziektes door overtollig buikvet weg te werken.

In dit artikel geef ik je daarom 8 effectieve oefeningen en 4 voedingsadviezen waarmee je buikvet kunt wegkrijgen.LEES MEER

0
Buikvet verbranden

Buikvet Verbranden: Vermijd 4 AKELIGE Fouten + 7 Bewezen Tips

Buikvet is voor de meeste mensen het vervelendste vet! Niet alleen omdat het vaak wordt gezien als onaantrekkelijk, maar ook omdat buikvet verbranden geen gemakkelijke opgave is.

Je hebt waarschijnlijk al hartstikke veel geprobeerd om buikvet te verliezen, maar zonder het gewenste resultaat. Op internet staan ook erg veel onjuistheden over hoe je het beste buikvet kunt kwijtraken.

In dit artikel ga ik je 7 tips geven die WÉL echt werken en wetenschappelijk zijn bewezen. Na het lezen van dit artikel heb je voldoende kennis in huis om op een gezonde manier die strakke buik te krijgen waar je al zo lang van droomt.LEES MEER

30
Buikspieren trainen

Buikspieren Trainen Thuis Met De 6 Beste Buikspieroefeningen

Sterke buikspieren (en ook rugspieren) zijn essentieel voor de algemene fitheid. Al jaren lang benadrukken fitnessexperts, fysiotherapeuten en andere bewegingsexperts, het belang van een sterke kern. Zij zijn ervan overtuigd dat de buikstreek verantwoordelijk is voor de kracht en stabiliteit van het lichaam. Daarnaast ziet het er ook gewoon heel mooi uit!

Ben je zat om al die klassieke buikspieroefeningen te doen? Ontdek in dit artikel een aantal nieuwe en naar mijn idee de beste buikspieroefeningen die er zijn om snel strakke buikspieren te krijgen.LEES MEER

2
sixpack

Een Sixpack Kweken Lukt Gegarandeerd Met Deze 3 Stappen

Wil jij een strak sixpack (wasbordje) krijgen? Dan is het trainen van je buikspieren alléén niet genoeg! Eigenlijk heeft iedereen al een sixpack, maar met een laagje vet eroverheen. Als je dus alleen je buikspieren gaat trainen, zullen deze wel sterker en groter worden, maar met dat laagje vet ervoor zullen ze nog steeds behoorlijk onzichtbaar blijven.

In dit artikel zal ik uitleggen welke stappen je moet ondernemen om wel die mooie sixpack te krijgen!LEES MEER

7