web counter
FitChef: Slank + Droog Met Dit Kookboek? Eerlijke & Grondige Review

FitChef: Slank + Droog Met Dit Kookboek? Eerlijke & Grondige Review

Slank en ook nog eens een droog en strak lichaam, wie wil dat nou niet!? Helaas is zo’n droomlijf in deze maatschappij moeilijk haalbaar. De prioriteit voor de meeste mensen liggen niet bij een slank en gespierd lichaam.

Bovendien is onze omgeving overspoeld met ongezonde voeding. Om je lijf te ondersteunen bij het krijgen van een strak lijf met droge spieren, zul je zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen om de omgeving en je voedingspatroon te veranderen.

Gelukkig zijn er voor mensen die dit willen behulpzame boeken geschreven. Een goed voorbeeld daarvan is het kookboek Fitchef van Mark van Oosterwijck. Ik heb dit boek eens grondig bestudeerd, zodat ik mijn eerlijke oordeel hier over kan geven.

In deze review ontdek je wat FitChef inhoudt en of het de moeite waard is om dit boek aan te schaffen.

Wie is Mark van Oosterwijck?

FitChef Mark van OosterwijckMark van Oosterwijck is initiatiefnemer van dit kookboek. Hij heeft in levende lijve ondervonden hoe belangrijk gezond eten is in de strijd tegen overgewicht. Na jaren zelfontdekking is hij erachter gekomen dat een crash dieet of jezelf uithongeren juist averechts werkt om af te rekenen met overgewicht. Minder eten is dus niet de oplossing. Anders eten is wel de oplossing, waarin de balans tussen de juiste voedingsstoffen centraal staan.

Geen enkele lichaamsfunctie werkt zonder de juiste voedingsstoffen. Zijn boek vertelt precies over welke voedingsstoffen het gaat en met welke recepten je deze in de juiste hoeveelheden binnen krijgt.

De recepten in het FitChef boek zijn niet alleen samengesteld door hem zelf, maar heeft hier culinaire ondersteuning bij gehad van Clara ten Houte de Lang (auteur van het Lekker lang Jong boek). Eindredactie en coördinatie is verzorgd door Karin Lassche.

De recepten in dit kookboek zijn gebaseerd op veel eiwitten. Ook is de bereidingstijd kort en zul je een voldoen gevoel hebben na de maaltijd. Dit betekent dat de verleiding naar zoete snacks wordt verminderd, waardoor je automatisch minder calorieën zal gaan eten. Met zijn methode open je de deur naar succes en een slank en gespierd lichaam.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wat is FitChef?

Dit fysieke receptenboek bevat maar liefst 246 pagina’s aan praktische gezondheidstips met daarbij 105 snel te bereiden recepten voor elk moment van de dag.

fitchef bladzijde

Het boek bevat gerechten voor zowel het ontbijt, lunch en avondeten. Ook recepten voor gezonde tussendoortjes en nagerechten komen uitgebreid aan bod.

FitChef gaat uit van vijf pijlers, namelijk:

 • Balans
 • Eenvoud
 • Smakelijke recepten
 • Verzadigd gevoel
 • Betaalbaarheid

Balans

Veel afvalmethodes zijn vaak gericht op het vermijden van een bepaalde voedingsstof, waardoor je hier uiteindelijk een tekort aan krijgt.

In FitChef wordt er geen bepaalde voedingsstof bestempeld weggelaten, maar zijn alle benodigde voedingsstoffen in de juiste verhoudingen verwerkt in de recepten. Dat is ook precies zoals een gezond dieet eruit zou moeten zien!

Eenvoud

Je hoeft geen topchef te zijn om de recepten in FitChef te kunnen klaarmaken. Met de duidelijke uitleg over hoe de recepten klaar te maken en de ingrediënten die gewoon bij de regulaire supermarkt te verkrijgen zijn, hoeft het hele bereiden van een maaltijd weinig tijd te kosten.

Alle recepten zijn binnen 30 minuten te bereiden en nog gezond ook! Natuurlijk is een magnetronmaaltijd of een vette hap van de snackbar sneller, maar je moet begrijpen dat je wel iets van moeite moet doen om een strak lichaam te krijgen.

Smakelijke recepten

Vaak wordt afvallen geassocieerd met niet meer kunnen genieten van eten. Volgens sommige mensen is het eten van “konijnenvoer” en eiwitpoeders nog het enige wat mag. Natuurlijk houdt niemand dat lang vol!

Daarom zijn de recepten van FitChef niet alleen gericht op het krijgen van een betere gezondheid, maar ook hoe je tijdens het afvallen nog steeds heerlijk kan genieten van smakelijke gerechten.

Bovendien heb je meer dan voldoende keuze om te variëren. Hierdoor is het mogelijk om voor zo lang als je wilt de recepten uit FitChef te gebruiken.

Verzadigd gevoel

Als iets een verzadigd gevoel geeft, dan zijn het wel eiwitten en vezels. Dit weet Mark van Oosterwijck ook. Daarom bevatten alle recepten voldoende van deze voedingsstoffen.

Hoe lekker de gerechten ook zijn, overeten gebeurt hierdoor niet snel!

Betaalbaarheid

Peperdure exotische superfoods zijn de laatste tijd enorm populair, maar volgens de auteur heb je deze dure producten niet per se nodig bij krijgen van een lichaam in topconditie. Omdat er met “normale” ingrediënten wordt gewerkt, geef je ook niet onnodig extra geld uit.

Bovendien heeft Mark van Oosterwijck een unieke actie gekoppeld aan zijn receptenboek. Je kunt dit receptenboek namelijk geheel zonder risico uitproberen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kan je gebruik maken van de niet-goed, geld-terug garantie!

Voor wie is FitChef bedoeld?

Als je al vaker pogingen hebt gewaagd om af te vallen, wat vaak leidde tot honger en stress, dan is FitChef zeker de moeite waard.

FitChef is ook bedoeld voor als je:

 • Je fit en gezond wilt worden, maar geen inspiratie in de keuken hebt.
 • Je het gevoel hebt dat gezond eten een dagtaak is die je leven beheerst.
 • Je denkt dat je alleen maar kip, broccoli, rijst en kwark kunt eten om er beter uit te zien.
 • Naast diëten ook (intensief) sport om droog te worden.
 • Je serieus bent en een positieve omslag wil maken.

Op welke vragen krijg je een antwoord?

Naast alle recepten, bevat FitChef ook erg veel nuttige achtergrond informatie.

Interessante vragen waarop je een antwoord krijgt zijn:

 • Waarom zijn eiwitten zo belangrijk?
 • Hoeveel koolhydraten kun je eten?
 • Waarom zijn vetten niet de vijand?
 • Welke voedingsmiddelen zijn gunstig als je op je gewicht let?
 • Wat zou je altijd in huis moeten hebben?
 • Welke voedingsmiddelen moet je vermijden?
 • Hoeveel moet je eten om af te vallen zonder spiermassa te verliezen?
 • Hoeveel moet je eten om op een verantwoorde manier aan te komen?

Wat zeggen bestaande klanten over FitChef?

Op de Facebook-pagina van Drogespieren.nl (website van Mark van Oosterwijck) staan verschillende reacties die allemaal erg positief zijn!

Simon: ‘’Na het bereiken van een plateau realiseerde ik me dat mijn voeding niet goed op orde was. Ik ben me ervan bewust dat gezonde voeding ontzettend belangrijk is om goede prestaties te kunnen leveren. Ik wilde het nu eindelijk eens serieus aanpakken en ging op zoek naar een duidelijk voedingsplan. Ik kwam uit bij het FitChef boek waar ik op internet veel goede verhalen over las. En niet onterecht: dit boek is gewoon geweldig! In normale mensentaal leer je hoeveel en wat je moet eten. Het boek bevat duidelijke formules en een handige boodschappenlijst. De recepten zijn goed ingedeeld (van ontbijt tot lunch-, hoofd- en nagerechten, tot tussendoortjes en eiwitshakes). Het leuke aan dit boek vind ik dat de recepten gemakkelijk te maken zijn en dat er veel variatie in staat. Ik heb een aantal recepten geprobeerd en die vielen allemaal erg goed in de smaak. Ik kan dit boek iedereen die met fitness, voeding en gezondheid bezig is van harte aanraden. Chapeau!’’

Ellen: ‘’Wat een mooi, duidelijk,maar ook een simpel beschreven boek, het woordje simpel bedoel ik positief! Geen ellenlange verhalen met onduidelijke verhaallijn. Waar ik heeeeel erg blij mee ben is hoe de verhoudingen van de voedingsmiddelen zijn weer gegeven. Recepten zijn duidelijk, met gangbare ingrediënten. Ik ben er heel erg blij mee!’’

Diana: ‘’Het boek ziet er heel bruikbaar uit. Eindelijk juiste informatie die ook logisch en toe te passen is’’

Carolien: ‘’Heb al zoveel tips gelezen en leuke recepten uitgeprobeerd. Inmiddels ben ik ook in het bezit van het boek “Fitchef”…… Complimenten @Mark’’

Conclusie: is FitChef de moeite waard?

FitChef behoort in mijn top 3 als het gaat om afvallen en het krijgen van een toplichaam. Bovendien laat dit boek mensen bewust maken van wat gezonde voeding inhoudt.

Daarbij is het een methode die je op een gezonde en duurzame manier laat afvallen. Iets waar ik 100% achter sta en aan iedereen adviseer!

Bij elk recept staan zelfs de voedingswaardes genoteerd, zodat je precies weet welke en hoeveel calorieën binnenkrijgt. Op deze manier kun je heel gericht en efficiënt aan de slag gaan.

Ook heeft Mark van Oosterwijck al eerder kwaliteit geleverd met zijn boek Vet Verliezen 1.0. Met dit boek heeft de schrijver zich wederom bewezen!

Waar kan je FitChef kopen?

Het fysieke boek is te koop op de website van Mark van Oosterwijck via de volgende link. Er geldt een 100% tevredenheidsgarantie: bereik je streefgewicht of krijg je geld terug zonder opgave van reden!

Klik hier voor meer informatie:

Bestel FitChef met de hoogste korting

 • Gezond
 • Effectief
 • Haalbaar
 • Bewezen
 • Prijs
4.7

Samenvatting

FitChef geeft complete en begrijpbare informatie. Ook de recepten zijn prima uitgebalanceerd met zelfs alle voedingswaardes erbij. Als je de discipline kunt opbrengen en graag op een gezonde manier wilt afvallen, dan is dit fysieke book een absolute aanrader.

Tags:

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

Geen Reacties

Plaats een reactie