web counter
Gratis eBook Over 6 Methodes Die Gezond Afvallen Ondersteunen

Gratis eBook Over 6 Methodes Die Gezond Afvallen Ondersteunen

Speciaal voor mijn bezoekers heb ik een gratis eBook geschreven genaamd “6 bewezen methodes die gezond afvallen ondersteunen”.

De reden dat ik dit eBook ben gaan schrijven is omdat het algemene advies wat luidt “minder eten en meer bewegen” te kort schiet. Er is in de huidige maatschappij te weinig stimulans om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Anderzijds wordt het minder eten en meer bewegen erg moeilijk gemaakt, doordat allerlei verleidingen op de loer liggen.

Er zijn dan ook veel vragen die ontstaan over dit algemene advies, zoals:

  • Wat is minder eten?
  • Hoe eet ik minder?
  • Waarom eet ik dan te veel?
  • Wat betekent meer bewegen?
  • Welke beweging is het meest effectief?

In dit eBook vind je uitgebreid antwoord op al deze vragen, want mijn advies gaat verder dan alleen minder eten en meer bewegen.

De methodes die in dit eBook beschreven worden zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben bovendien een positief effect op de gezondheid. Daarbij zijn ze geschikt om levenslang te volgen.

Ik wens je veel leesplezier toe en ik hoop vooral dat je de informatie in dit boek gaat gebruiken voor jezelf en je omgeving.

 

 ONTVANG GRATIS MIJN EBOOK “6 BEWEZEN METHODES DIE GEZOND AFVALLEN ONDERSTEUNEN” + NIEUWSBRIEF.

Jouw privacy neem ik zeer serieus. Je gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt of aan derden worden verstrekt. (Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij!). Je kunt hier mijn volledige privacybeleid lezen. ©2013-2017 EchtGezondAfvallen.nl. Alle rechten voorbehouden. Als je je inschrijft, ga je akkoord met de disclaimer.