web counter
Onafhankelijke Review: Gezonde Gewoontes 3-DVD set + Ervaringen
Gezonde gewoontes

Onafhankelijke Review: Gezonde Gewoontes 3-DVD set + Ervaringen

Gezonde gewoontes zijn een belangrijk onderdeel voor als je wilt afvallen. Gezonde gewoontes zorgen er immers voor dat je met weinig moeite een gezonde leefstijl kan volhouden. Het gaat zo eigenlijk allemaal op de automatische piloot.

Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar daarvoor zal je wel eerst moeten weten wat echte gezonde gewoontes zijn en hoe je dit het beste kan implementeren in je dagelijkse leven.

De verjongingscoach en personal trainer Jesse van der Velde heeft daarom een DVD serie gemaakt die hij de toepasselijke naam “Gezonde Gewoontes” heeft gegeven. Ontdek in deze review wat je van dit product kan verwachten.

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde is meer geworden dan alleen een fitnessexpert. Toen hij personal trainer was, ontdekte hij namelijk dat een gezonde leefstijl veel meer inhoud dan alleen genoeg beweging.  Hij raakte ervan overtuigd dat door het juiste voedingspatroon je algehele gezondheid sterk wordt verbeterd en daardoor de risico’s op ouderdomsziektes zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes maar ook obesitas, drastisch zullen dalen. Hij is zich toen gaan ontwikkelen als betrouwbare partner voor iedereen die bewust en gezond wilt eten en afvallen.

Zijn visie is simpel maar doeltreffend: “Gezond van binnen, is slank van buiten”. Jesse van der Velde is steeds bekender geworden na diverse interviews op RTL4, SBS6 en ook via de radio. Ook is Jesse verschenen in bladen zoals Privé, Trouw, Algemeen Dagblad, Happinez, Brabants Dagblad, Spits en Flair. Daarbij is Jesse auteur van de bestseller “Voor Altijd Jong” en grondlegger van de DVD serie “Gezonde Gewoontes“.

Tegenwoordig houdt Jesse zich veel bezig met het geven van Seminars in Nederland en België. Daarbij is hij tot nu toe de enige die regelmatig Webinars (seminars via internet) geeft. Hiermee bereikt hij vaak duizenden mensen.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wat claimt Jesse van der Velde in “Gezonde Gewoontes”?

Jesse doet op zijn websites en in zijn Gezonde Gewoontes DVD serie een aantal gewaagde claims.

Hij gaat ervan uit dat je hormonen bepalen waar en hoeveel vet je opslaat. Om je hormoonhuishouding goed in balans te krijgen zou je onder andere light producten, vetarm eten, alcohol en stress zoveel mogelijk moeten vermijden. Zo wordt de kans op overgewicht niet alleen kleiner, ook kwaaltjes zoals vaak verkouden of huidkwalen zullen verdwijnen bij een goede balans in de hormoonhuishouding.

Een andere opmerkelijke claim is dat je van cardiotraining niet lichter maar zwaarder wordt. Dit zou komen door de afgifte van het catabole hormoon cortisol. Wat de verklaring hiervoor ook is, de praktijk is toch anders. Kijk maar om je heen naar mensen die veel hardlopen of andere manieren van cardio doen. Ze zullen op de lange termijn zeker wat kilo’s zijn kwijtgeraakt. Dit is ook bewezen in talloze onderzoeken.

Het klopt dat er meer effectievere sportmethodes zijn om af te vallen, maar om cardio te ontmoedigen, lijkt mij de gezondheid van mensen niet te verbeteren.

Naast deze opvallende claims, beweert hij uiteraard ook dingen die uitermate belangrijk en gezond zijn en waar ik zelf ook heel erg achter sta. Eén ding daarvan zijn de gezonde gewoontes. Om een gezonde leefstijl te krijgen, draait het uiteindelijk allemaal om gezonde gewoontes. In de DVD’s helpt hij je uitstekend op weg met allerlei tips die ervoor zorgen dat ook jij gezonde gewoontes kan gaan toepassen in jouw leven.

Wat krijg je allemaal bij “Gezonde Gewoontes”?

Het product Gezonde Gewoontes bestaat uit 3 DVD’s:

  • Mindset: De eerste DVD leert je mindset te veranderen. De meeste mensen focussen op de verkeerde dingen, waardoor het maken van keuzes altijd lastig zal blijven.
  • Voeding: De tweede DVD gaat in op de hormoonhuishouding. Jesse legt hier uit dat je door je voeding, training en omgang met bepaalde emoties je hormoonhuishouding in balans kan houden. Ook legt hij uit dat de voedingsindustrie een grote invloed op ons eetgedrag heeft en het dus belangrijk is dat je je hiervan bewust bent.
  • Training: De derde DVD is een trainingsprogramma die je thuis uit kan voeren. Bepaalde apparaten voor de oefeningen zijn niet perse nodig. Voor elke oefening zijn er drie varianten op verschillende niveau’s.

Naast de 3 DVD’s krijg je ook twee uitgebreide eBoeks:

  • Het 1e eBoek heet “Voeding die je slank maakt” met daarin vooral veel informatie over voeding.
  • Het 2e eBoek heet “20 Gezonde Recepten en voldoet aan de richtlijnen van “Gezonde Gewoontes”.

Ook krijg je een aantal bonus items zoals toegang tot de ledensite, waar je vragen kan stellen aan Jesse zelf. En er staat een gratis workout online om voor het trainen van een strakke buik.

Wat zijn de ervaringen?

De ervaringen van mensen die “Gezonde Gewoontes” hebben aangepast zijn gewichtsverlies, maar ook een mooiere huid en meer energie. De ervaringen lijken dus veelal positief te zijn.

Uiteraard zijn er ook kritische berichten, maar deze zijn over het algemeen van personen die het product niet zelf hebben uitgeprobeerd. Deze berichten gaan onder ander over bepaalde claims die Jesse doet, waarvan wetenschappelijk gezien deze niet voldoende kunnen worden onderbouwd. Toch hoeft naar mijn idee niet alles wetenschappelijk onderbouwd te zijn. Het gaat om het resultaat en dat lijkt bij veel mensen goed te zijn.

Ook zijn er mensen die het moeilijk zouden vinden om de vele deze tips die Jesse geeft, toe te passen in het dagelijks leven. Hierover zegt Jesse zelf dat je niet alle tips netjes hoeft op te volgen om resultaat te boeken. Jesse heeft hier ook zeker gelijk in. Daarom zul je als consument eigenlijk bij elk product altijd je eigen gezonde verstand moeten gebruiken en zelf moeten bepalen welke tips je wil en niet wilt opvolgen. Met alle informatie die Jesse geeft, zou je ook in staat moeten zijn om dit soort afwegingen heel goed zelf te kunnen maken.

Hoeveel kost het?

Normaal is de prijs van de Gezonde Gewoontes 3 DVD set, inclusief de 2 eBoeken en toegang tot het ledenforum € 67,-. Als je geluk hebt, dan is dit programma ook de krijgen voor de aanbiedingsprijs van €37,-.

Voor alles wat je krijgt is deze prijs behoorlijk laag. Het is een eenmalig bedrag en na aanschaf kan je het product voor 30 dagen uitproberen. Vind je het niets, dan krijg je zonder opgave van reden het geldbedrag teruggestort. Daarvoor zal je wel de DVD’s terug moeten sturen.

Conclusie

Je zal na aanschaf van zijn product wel even flink aan de slag moeten om alle tips en adviezen die Jesse geeft goed te begrijpen als je nieuw bent met zijn visie. Ook betekent niet dat alles wat Jesse zegt ook echt de waarheid is, maar hij streeft hier wel zoveel mogelijk naar. Dit komt omdat er nog altijd nieuwe inzichten bijkomen in wereld van voeding en overgewicht.

Dat je aan hem persoonlijk vragen kan stellen op het ledenforum, laat zien dat Jesse van der Velde echt mensen wilt helpen met afvallen en gezonder leven. Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit product erg compleet en waardevol is en ook is de prijs/kwaliteitsverhouding dik in orde.

Kijk hier voor meer informatie:

Gezonde Gewoontes met korting

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

Geen Reacties

Plaats een reactie