web counter
Snel Afvallen: Alle Geheimen Voor Een Gezond En Slank Lichaam

Snel Afvallen: Alle Geheimen Voor Een Gezond En Slank Lichaam

Snel afvallen doe je niet door het volgen van een crashdieet, je volstoppen met wonderpillen of urenlang jezelf afbeulen in de sportschool. Snel afvallen doe je door zoveel mogelijk effectieve en gezonde tips op de juiste manier toe te passen.

Want zeg nou eerlijk: het liefst wil je op een gezond gewicht komen en ook op gezond gewicht blijven, niet waar? 

Als je de artikelen op deze website bestudeert en gaat toepassen, kan je op een gezonde manier maximaal 2 kilo per week verliezen. Ik heb het dan niet over het verliezen van vocht of spiermassa, maar over het verliezen van puur vet.

Sneller afvallen zonder dat daarbij vocht of spiermassa wordt verloren is onmogelijk!

Om het afvalproces zo makkelijk mogelijk te maken, is het belangrijk dat je goed van start gaat.

Kies jouw startpunt:

Welk gezonde afvalmethode past bij jouw?

Ouderwetse diëten zoals het Sonja Bakker dieet, Dr. Frank dieet, Atkins dieet of Cambridge dieet zijn allang achterhaald en zullen je alleen maar tijdelijk helpen met afvallen. Kies daarom uit de nieuwste methodes die zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, zoals:

Welke adviezen zijn voor jouw makkelijk toe te passen?

Er zijn zoveel adviezen voor gezond en snel afvallen. Daarom heb ik de 7 belangrijkste adviezen op een rij gezet in het artikel over universele tips voor gezond afvallen.


Artikelen over snel afvallen

10 kilo snel afvallen

Hoe Kan Jij Blijvend En Snel 10 Kilo Afvallen In 1 Week / Maand?

Snel 10 kilo afvallen en het liefst in één week of één maand? Je bent je overgewicht nu echt zat en daarom zeer gemotiveerd om zo snel mogelijk 10 kilo lichter te zijn?

In dit artikel zal ik jouw uitleggen wat haalbaar is en geef ik een aantal belangrijke tips.

Na het lezen weet je welke mogelijkheden er allemaal zijn om snel 10 kilo af te vallen en wat de meest gezonde afvalmethode is.

LEES MEER
124
Te snel afvallen

7 Gezondheidsrisico’s Die Kunnen Ontstaan Bij Te Snel Afvallen

Mensen die overgewicht hebben en willen afvallen, kiezen vaak voor een crashdieet, om zo snel weer op een goed gewicht te zitten.

Ook al hebben ze er jaren over gedaan om 20 of 30 kilo overgewicht op te bouwen, dan nog kan het zo zijn dat zij die kilo’s er binnen enkele maanden, of liever binnen enkele weken, er weer vanaf willen hebben.

Hebben ze dan wel goed nagedacht over de risico’s en gevolgen hiervan?

LEES MEER
0
Metabolisme Dieet

Snel Metabolisme Dieet: Echt 10 Kilo Afvallen In 28 Dagen?

Mensen met een snel metabolisme, hoeven vaak niet bang te zijn om erg dik te worden. Vandaar dat een snelle metabolisme een belangrijk onderdeel is bij het afvallen.

Uiteraard zijn er mogelijkheden om je metabolisme te versnellen en daarom is er een nieuw dieet ontwikkeld, die uitsluitend hierop gericht is.

Dit dieet staat bekend als Snel Metabolisme dieet en is overgewaaid uit Amerika. In dit artikel zal ik jou vertellen wat de voor- en nadelen zijn van dit dieet en wat de ervaringen zijn.LEES MEER

11