web counter
Sporten En Afvallen? Wat De Meest Effectieve Sporten Zijn Voor Afvallen

Sporten En Afvallen? Wat De Meest Effectieve Sporten Zijn Voor Afvallen


Artikelen over sporten en afvallen

Afvallen zonder sporten

Waarom Afvallen Zonder Sporten Mogelijk Is + Nuttige Tips

Wil je afvallen, maar is sporten niet voor jou weggelegd? Heb jij dan het gevoel dat het krijgen van een slank lichaam onmogelijk is voor jou? Dan zit je er flink naast.

Dit gevoel komt waarschijnlijk door het bekende gezegde dat je alleen kan afvallen door meer te gaan bewegen en minder te gaan eten. Toch is dat niet waar!

Je kan namelijk heel goed afvallen zonder sporten. Sterker nog, het is veel belangrijker om je eerst te focussen op het aanpassen van je eet- en voedingspatroon en daarna pas te gaan kijken naar de juiste hoeveelheid beweging. Ook is minder eten vaak helemaal niet de oplossing. Anders eten wel!

In dit artikel zal ik je alles vertellen over afvallen zonder sporten en waarom je moet streven naar een ander eet- en voedingspatroon!LEES MEER

1
vet verbranden cardio

Vet Verbranden met Cardio: Vermijd 4 Veel Gemaakte Fouten

Als je wilt vet verbranden met cardio, is het een kwestie van lange uren maken in de sportschool op een hometrainer, loopband of stepper. Dat is tenminste wat veelal wordt aangenomen. Toch hoeft dat helemaal niet effectief te zijn. Het gaat namelijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van je cardio workouts.

Als je veel uurtjes steekt in het doen van cardio, dan wil je toch ook dat al je moeite wordt beloond met een goed resultaat? Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om te weten waar je wel en niet op hoeft te letten.

Daarom bespreek ik in dit artikel de 4 meest gemaakte fouten voor vet verbranden met cardio.

LEES MEER
2
afvallen door fietsen

Afvallen Door Fietsen: Hoe Effectief Is Je Fiets Of Hometrainer?

Kan je afvallen door fietsen? Dit ligt er helemaal aan hoe je het aanpakt. Als je een paar keer per week de fiets pakt voor kleine ritjes, zal je niet snel resultaat merken.

Als jij echt wilt afvallen door fietsen, zal je een plan moeten maken en heel vaak de fiets of hometrainer moeten gebruiken. Ook is het belangrijk om een goed fietstempo aan te houden. Alleen dan kan ik zeggen dat afvallen door fietsen een goede methode is.

In dit artikel vertel ik wat de voordelen en nadelen zijn van afvallen door fietsen en geef ik je meer tips over wat het meest effectieve fietstempo is.LEES MEER

13
touwtje springen afvallen

Met Touwtje Springen Afvallen? Hoe Jij Jezelf Slank Springt

Is touwtje springen een sport of een spelletje? Het ligt eraan wat je doel is! Iedereen heeft als kind wel eens touwtje gesprongen en dit was dan vaak als spelletje, maar er zijn volwassenen die touwtje springen zien als sport, goede work-out of ideale afvalmethode.

Mensen die touwtje springen zullen inderdaad merken dat je hier ontzettend veel vet mee kan verbranden. Aangezien touwtje springen vaak wordt vergeten, wil ik jou eraan herinneren dat als je wilt afvallen, je touwtje springen zeker een keer moet proberen. Ook leg ik jou in dit artikel uit wat de voordelen zijn van afvallen met touwtje springen en deel ik een schema.LEES MEER

11
Cardio training

Cardio Training: Afvallen Of Aankomen Met Een Duursport?

Hoe meer je aan cardio training doet, hoe meer je zal afvallen, toch? Tenminste, dat werd altijd aangenomen. Nu zijn er steeds meer deskundigen die beweren dat je eerder zal aankomen van cardio training dan dat je ervan afvalt.

Waar komt de bewering toch vandaan, dat je van een duursport zou kunnen aankomen in plaats van afvallen? Ik zal in dit artikel hier uitgebreid op in gaan.

LEES MEER

2