Vet Verbrand Geheimen

Vet Verbrand Geheimen: Waardevol Boek Over Afvallen?

Je zult wel denken, weer een boek over diëten en afvallen. En dat terwijl er tegenwoordig al zoveel diëten en afvalmethodes zijn.

Waarom is er dan toch weer iets nieuws verzonnen? Wat maakt dit boek Vet Verbrand Geheimen zo anders als de rest?

In deze review (recensie) zul je antwoord krijgen op deze vragen en vertel ik uitgebreid mijn mening over het Vet Verbrand Geheimen boek.


Wil je korting op Vet Verbrand Geheimen? Klik hier!

Waarom weer een nieuw dieet?

De vraag moet eigenlijk zijn, waarom zijn diëten zo populair? Uit een enquête die is gehouden onder 2.000 Britse mannen en vrouwen blijkt namelijk dat een 45-jarige gemiddeld maar liefst 61 diëten heeft gevolgd. Persoonlijk lijkt mij dat wat overdreven, maar ook al zou het de helft zijn, dan is nog steeds hartstikke veel.

Toch is keer op keer bewezen en gebleken uit ervaringen, dat de meeste diëten niet helpen en al helemaal niet voor de lange termijn. En toch blijven er nieuwe diëten bijkomen.

Bij elk nieuw dieet wordt weer een nieuwe oorzaak aangewezen, waardoor er in eerste instantie zoveel overgewicht is ontstaan. Vervolgens wordt hier een nieuwe (of soms gewoon dezelfde) eigen oplossing bij bedacht. De meest gebruikte oplossingen zijn vaak een calorie-arm-, koolhydraat- of eiwitrijkdieet.

En aangezien het vorige dieet van de consument hoogstwaarschijnlijk niet goed zijn werk deed, heeft deze nu de behoefte aan een nieuwe impuls en dus een nieuw dieet.

Wil je een gezond afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?
Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kennismaking met Vet Verbrand Geheimen

Ik moet zeggen dat het Vet Verbrand Geheimen boek mij in eerste instantie niet gelijk aansprak. Het standaard verhaaltje kwam weer langs over dat je met deze methode geen jojo-effect ervaart, meer energie krijgt en dat je met een eenvoudige methode zo af bent van die overtollige kilo’s. Dit is immers wat alle diëten je beloven, niet waar? Ik hoorde dus niets nieuws.

Totdat ik het filmpje ging bekijken op vetverbrandgeheimen.nl. Hieruit blijkt dat de maker van dit boek de oorzaak van het overgewichtsprobleem voor een groot in de schoenen schuift van de voedingsindustrie. Hier was mijn aandacht gelijk door gewekt!

Het is namelijk inderdaad zo dat er op talloze voedingsmiddelen, die je in de normale supermarkt kan kopen, kreten opstaan als ‘gezondere keuze’, ‘0% vet’, ‘light’, of ‘geen toegevoegde suikers’. Helaas vatten veel consumenten deze kreten op als voeding die ‘gezond genoeg’ is. Zij verwachten daardoor niet dat je van deze voeding toch dik kan worden.

Helaas is gebleken dat zo goed als alle bewerkte voedingsmiddelen te weinig essentiële voedingsstoffen bevatten. De zogenaamde ‘lege calorieën’. Mede daardoor wordt je toch dik. Je lichaam krijgt namelijk geen voedingsstoffen die het nodig heeft en verlangt dus naar meer eten. Daarbij zijn producten met ‘lege calorieën’ vaak verslavender dan echte gezonde voeding, waardoor je ook snel teveel gaat eten.

Kortom, het Vet Verbrand Geheimen boek heeft hier een belangrijk punt aangehaald, maar wat is de oplossing?

De oplossing van Vet Verbrand Geheimen

Het boek leert je van alles en het is dan ook van belang dat je hier zelf actief mee aan de slag gaat.

Voorbeelden hiervan zijn:

 • Je leert welke voedingsmiddelen echt gezond zijn en waarom.
 • Je leert hoe je gezonde gewoontes kunt creëren en vasthouden.
 • Je leert omgaan met bepaalde emoties en gedachtes over eten.
 • Je leert welke soort sport het beste bij jou past.
 • Je leert zelf een stappenplan te maken met je eigen doelstellingen.

Vet Verbrand Geheimen kijkt dus naar het hele plaatje, waar veel andere diëten naar mijn idee tekort bij schieten.

Wat dit boek je niet laat doen is calorieën tellen. Het gaat er namelijk om wat voor soort calorieën je eet en niet zozeer hoeveel!

Dit boek geeft je ook geen kant en klaar stappenplan of dagelijks schema met wat je wel en niet mag eten. Dat is ook gelijk het meest sterke punt van dit boek. Want na het lezen van dit boek beschik je over genoeg kennis die jou in staat stelt om zelf een stappenplan en schema’s te kunnen samenstellen.

Voordelen en nadelen van Vet Verbrand Geheimen

Elk boek of dieet heeft voordelen en nadelen en deze dus ook.

Laten we beginnen met de voordelen:

 • Het is geen dieet! Het leert je een eet- en voedingspatroon voor heel je leven.
 • Het is een makkelijk te lezen boek.
 • De tips en adviezen zijn geschikt en haalbaar voor jong en oud.
 • Het leert je niet alleen gezond afvallen, maar een gezonde levensstijl.
 • Het boek geeft je kennis die de meeste mensen nooit zullen hebben.

En dan de nadelen:

 • Het boekt bevat geen kant en klaar stappenplan die je gelijk kunt opvolgen.
 • Je moet het boek aandachtig lezen wat even tijd kost.
 • Je zult niet meer dan 2 kilo per week afvallen.

De nadelen zijn eigenlijk alleen vervelend voor mensen die weinig geduld of geen tijd hebben, want deze nadelen zijn eigenlijk allemaal voordelen.

Doordat er niet een kant en klaar stappenplan is, zul je zelf aan de slag moeten gaan, wat uiteindelijk veel effectiever zal zijn. Afvallen begint bij jezelf!
Bij de bonus ‘het ultieme afslank programma’ krijg je trouwens wel een stappenplan.

Dan is het verder zo, dat als je sneller dan 2 kilo per week wilt afvallen, dat enkel leidt tot een slechte gezondheid en het jojo-effect. Daaruit blijkt dat Vet Verbrand Geheimen een verantwoord product is.

Waarom kiezen voor Vet Verbrand Geheimen + meer info

Hoeveel geld hebben al die diëten jou al gekost? Dat durf je misschien niet eens uit te rekenen. Hoe kan het toch dat we zo massaal afvalpogingen doen, zonder blijvend of enig resultaat? Kies jij de komende 30 jaar opnieuw voor poeders, pillen, shakes of andere wondermiddeltjes?

Of ben jij bereid om daadwerkelijk je levensstijl te veranderen en te investeren in een gezond lichaam?

Vet Verbrand Geheimen is geen dieet, maar een duurzame oplossing!

Je zult misschien al hebben gezien dat ik Vet Verbrand Geheimen promoot op deze website, waardoor je misschien het idee hebt dat ik deze review positiever maak dan het product uiteindelijk is. Toch had ik zat andere diëten en boeken kunnen promoten.

Ik heb voor Vet Verbrand Geheimen gekozen, omdat ik echt geloof dat dit vernieuwende product jou het beste kunt helpen met het verliezen van overtollig gewicht.

Daarbij kan je het product voor 30 dagen risicovrij uitproberen. Dus bevalt het je niet, dan krijg je zonder opgave van reden je geld terug.

Wil je meer weten over Vet Verbrand Geheimen, bekijk dan de volgende presentatie:

Presentatie Vet Verbrand Geheimen

Laurens Helmstäter

Laurens Helmstäter

Laurens is de oprichter en eigenaar van Echt Gezond Afvallen. EchtGezondAfvallen.nl is bedoeld om iedereen te helpen veilig en gezond af te vallen. Vind meer info over Laurens Helmstäter.

12 reacties

 1. Graag zou ik het boek kopen ,maar ik wet niet hoe.Mijn pogingen mislukken steeds.
  ‘k Wil graag betalen via de Rabobank, door een machtig.

  In afwachting, Joke

  1. Hoi Joke,

   Is het inmiddels al gelukt of heb je nog hulp nodig?

 2. Hoeveel kunnen spieren wegen in kilo’s Voor een vrouw die wielrennen doet? Een wielrenster die veel fietst? spieren meer wegen dan vet,zegt iedereen maar hoeveel is dat? En wegen spieren voor een vrouw? Hoeveel weeg je dan zwaarder? hoeveel spiermassa heb ikb

  1. Hiervoor zou je een weegschaal kunnen kopen die weergeeft hoeveel spierweefsel, vet en vocht je bevat. Deze zijn te koop vanaf ongeveer 30 euro.

  2. Je kan hiervoor een weegschaal kopen die dat allemaal kan meten.

 3. Beste,
  Graag wil ik alleen het boek: Vet verbrand geheimen bestellen, de rest dus niet.
  Is dit ook mogelijk?

  Met vriendelijke groet,
  Esther

 4. Waar kan je dit boek kopen? (Vet verbrand geheimen)

 5. kan je het boek ook in de winkel kopen ben het beu om iedere keer die tekeningtjes te krijgen

 6. Hoi,

  Klopt het dat jouw kortingslink en de reguliere prijs niet verschillen? Als ik via jouw link de pagina bezoek of direct via andere computer/ anonieme browser dan is de prijs niet anders. Normaal is het boek 47 euro op het moment, wat de de korting via jouw dan?

  1. Het kan zijn dat de reguliere prijs nu ook goedkoper is als normaal. Via mijn website is het boek in ieder geval 47 euro!

Geef een reactie